Minden, ami blog... és annak titkai!

Blog titkok

Magyarország legbefolyásosabb bloggerei

2016. november 07. - Blogolda Blog

A kétezres évek óta Magyarországon is hódít a blogőrület! Blogok ezrei tűnnek fel nap mint nap, de a lelkesedés elmúltával hamar a süllyesztőbe kerülnek. 3 olyan bloggercsapatot mutatunk be, akik nem csak felszínen tudtak maradni, de komoly befolyásoló tényezővé is tudtak válni!

online-journalist-werden.jpg

1. Business & Café

je_01.png

Két barát (Tóth Patrik és Battay Máté) 2014 nyarán gondol egyet, és elindítják a Business and Café blogot, aminek célja, hogy inspiráljon, tájékoztasson, és motiváljon. A srácok az infotainment műfaj sikerének élő példái. A néha talán felületesnek tűnő írásokban mindig rejlik valamilyen magvas tanács, gondolat, vagy átvehető elméleti ismeret.

Az olvasótábor növekedése és a menedzsment módszerek gyakorlati alkalmazása aztán hamar gyökeres változást hoz. A srácok egyre több milliárdossal, hírességgel, celebbel mutatkoznak együtt - úgy tűnik mindenhová bejárásuk van. Rengeteg támogató, partner és szponzor segíti az egyre kalandosabb történetet. A klasszikus írott formából indultak ki, de a fejlődés íve és a kapcsolataik miatt - nálunk ők lettek az elsők!

2. The VR

vr_csapat.jpg

A The VR-t 2013. októbéerében alapította két debreceni tech rajongó Komzsik János, és Fábián István - vagy ahogy mindenki ismeri őket Jani és Pisti.

A blogok hőskorát idézi tevékenységük, amikor is a '90-es évek végén néhány techőrült köré gyűltek a tömegek, hogy szakmai inspirációt szerezzenek. a The VR csapata is hasonló szellemben indította útjára a videóblogot, ami azóta az ország egyik legnézettebb youtube csatornája lett, arról nem is beszélve, hogy az utóbbi időben is több izgalmas próbálkozással (The VR Tech, Szabadulószobás mozi) hívták fel magukra a nagyérdemű közönség figyelmét. Nincs ellenvetés, a VR - KiRály! 

3. Oravecz Nóra

bhp_5003.jpg

Oravecz Nóra a magyar blogfolklór kiemelkedő alakja. Sokan támadják sekélyesnek bélyegzett bölcsességei miatt, de ne feledkezzünk meg a fontos pontról - eddig nem sokan tudták utána csinálni! Százezres követőtábor, rendezvények, nemzetközi újságírói karrier (Blog a Huffington Postnál) olyan fontos mérföldkövek, amik együttesen a kitűnő szerzőnőt listánk harmadik helyére teszik.

süti beállítások módosítása